logo
logo_hpdi

“De profesie, Om” de Jim Bagnola.- Lansari de carte

Bucuresti,Cluj Napoca,Timisoara
Register Here!

Arad, 5 Aprilie, ora 19.30, Libraria Carturesti

“De profesie,OM” este editia in limba romana a cartii lui Jim Bagnola, “Becoming a Professional Human Being” si vizeaza dezvoltarea personala pe axa minte-corp-munca.

Esti pregatit? Aceasta carte te va inspira si te va provoca sa faci un salt evolutiv urias si sa devii un Om profesionist. In loc sa ne acceptăm numai status quo-ul, avem cu totii potentialul de a trai fiecare clipa din viata la maxim. O cale rapida pentru crestere accelerata in fiecare aspect al vietii noastre este iti este disponibila.

Conceptul conform caruia cariera, mintea si trupurile noastre exista ca entitati separate este fals si ne limiteaza experienta de viata. Locurile de munca, gandurile si sanatatea fizica nu sunt compartimente izolate, ci expresii diferite ale unitatii pe care o numim „sine”. Fiecare interactioneaza cu celelalte si le afecteaza profund. Prin urmare, nu putem fi pe deplin eficienti la locul de munca daca nu suntem sanatoși si fericiti. Slujbele noastre ar trebui sa fie instrumente care sa ne vindece pe noi si sa vindece lumea. Vitalitatea adevărata este imposibila daca nu ne simtim pasionati de vocatiile si relatiile noastre. Recompensele interioare si exterioare pe care viata le are de oferit sunt aceleasi.

Jim Bagnola  defineste clar modul in care  Omul profesionist gandeste, actioneaza si isi aduce contributia la societate. In plus, in acest volum, el furnizeaza idei practice de actiune pentru a transforma informatiile si cunostintele in strategii de imbunatatire a propriului statut.

Jim Bagnola este speaker international si executive coach. Este expert in domeniul leadershipului si  in “Body-Mind Management”, cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.