logo
logo_hpdi
“If you’re not getting what you want, you either have to change your goal or change your behavior.Which will it be?” Register Here!

Cine este Jim Bagnola

Jim Bagnola este speaker international si executive coach. Este expert in domeniul leadershipului si in “Body-Mind Management”, cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.

In ultimii treizeci de ani, a sustinut prezentari si cursuri in intreaga lume, pe teme de Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching si Change Management – toate in legatura cu filozofia ” The Secrets of the Mind-Body Connection”. Obiectivul lui este construirea Fiintei Umane Profesionale (Building a Professional Human Being).

In 2011 a fost lansata cartea sa, intitulata “How to Become a Professional Human Being: Accessing the Power of the Mind/Body/Job Connection”. Executive coach pentru lideri ai multor companii din Fortune 500, Jim a detinut functii de Vice Presedinte in diverse corporatii, a fost Director Financiar Adjunct de ajutoare la Universitatea din Akron si Director al Conferintelor la Universitatea de Vest din Illinois. A fost, de asemenea, impresarul renumitului magician Doug Henning, la Hollywood.

Jim Bagnola este CSP (Certified speaker professional). Aceasta distinctie acordata de Asociatia Nationala a Speakerilor, a fost oferita pana in prezent, doar unui numar de aproximativ 600 de oratori profesionisti din intreaga lume, ceea ce il include in topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus in “Top 30 lideri profesionisti din lume” in perioada 2006 – 2010 de catre Leadership Gurus International (http://leadershipgurus.net/leadershipgurus30.php).

Jim Bagnola este presedintele The Leadership Group International si membru invitat al Western Management Development Center din Denver. El este presedintele consiliului de adviseri ai LEADERS Romania si aloca o mare parte din timpul sau pentru AIESEC, o organizatie internationala a studentilor fondata in Rotterdam. Este, de asemenea, membru al Consiliului de Administratie al Olive Branch Foundation din Ohio.

Jim pretuieste toate oportunitatile de a influenta in mod semnificativ si de a interactiona cu organizatii din domeniile public si privat, printre care: Shell Oil Company, Kroger Company, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Fortelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.