logo
logo_hpdi
“If you’re not getting what you want, you either have to change your goal or change your behavior.Which will it be?” Register Here!

Human Performance Development International este o companie romaneasca  de resurse umane  si asigura solutii si servicii complete de dezvoltare prin leadership a performantei resurselor umane. HPDI este unic reprezentant al lui Jim Bagnola in Europa de Sud-Est, de peste 10 ani.

Eficacitatea dovedita a Leadership-ului in obtinerea succesului oricarei companii ne-a determinat sa implementam aceasta directie in toate serviciile HPDI: training, leadership mastery, strategii de dezvoltare, teambuilding-uri, evaluare on-line.

Abordarea HPDI este una moderna, bazata pe adaptabilitate la obiectivele partenerilor nostri, evaluare rapida si eficienta, urmarirea permanenta a evolutiei proceselor si concepte unicat destinate fiecarei companii in parte. Totul, gratie unei experimentate echipe de traineri si consultanti.

Parteneriatul dintre HPDI si clientii sai creeaza un progres real in randul participantilor care beneficiaza de un program de formare. Schimbarea este sustinuta, astfel incat investitia sa poata fi evaluata ca fiind eficienta.

Pentru mai multe informatii vizitati www.hpdi.ro