logo
logo_hpdi
“If you’re not getting what you want, you either have to change your goal or change your behavior.Which will it be?” Register Here!

We are currently working on long-term leadership programs with:

Hella Timisoara, FmLogistic, Flexxtronic, Continental Timisoara, International ‘Olga Gudynn’ School and many more clients for customized training.

Acest workshop interactiv si provocator demonteaza miturile privitoare la modalitatile de a conduce o echipa si propune o abordare noua si eficienta.

 

Vechile intrebari cu privire la lideri si leadership primesc raspunsurile mult asteptate prin intermediul discutiilor de grup, al exercitiilor interactive, simularilor de situatii si materialelor video. Toate acestea au menirea de a implica participantii prin tehnica invatarii experientiale.

Indiferent daca trebuie sa conducem o echipa mica sau o intreaga organizatie, suntem primii beneficiari ai tot ceea ce gandim, facem si spunem. Nu este vorba despre ce ni se intampla ci despre ce se intampla in noi insine, mai ales ca ne petrecem aproximativ 60-70% din viata la serviciu.

 

Acest modul ne ofera oportunitatea de a adapta modul de abordare a locului de munca in aceasta perioada stresanta. Fiecare alegere, fiecare gand, fiecare cuvant si actiune are consecinte fiziologice: fie ne ofera sanatate fie produce boli. Intrebarea este: “Ne construim o viata sau nu in aceste vremuri instabile?”

 

Acest workshop se concentreaza pe esenta gandirii axate pe customer service si pe modalitatile de a o implementa. Realitatea economica si sociala ne obliga sa gandim si sa actionam ca si cum fiecare dintre noi am fi detinatorii propriei afaceri, sa devenim profesionisti in rezolvarea problemelor.

A nu rezolva problemele semnalate de clienti ar putea insemna pierderea lor, un segment de piata si chiar propriile noastre locuri de munca. Pentru ca acesti clienti sunt cei datorita carora noi avem serviciu.

Acest eveniment subliniaza sapte principii fundamentale care inspira angajatii sa aiba sentimentul de apartenenta  si responsabilitate fata de nevoile clientului- adevaratul sef.

 

 

De cate ori nu v-ati pierdut cu firea datorita schimbarilor neprevazute? Atat schimbarea personala cat si profesionala sunt explorate in acest curs. Invatati cum sa scapati de mentalitatea de victima, sentimentul de tradare si gandurile pesimiste.

 

Acest training invata participantii cum sa foloseasca componente ca flexibilitatea, adaptabilitatea si rezistenta pentru a anticipa schimbarea, nu a i se opune, a i se alatura in loc de a evita.

Sa fii managerul unei echipe este o realizare. Sa fii liderul unei echipe este o realizare nemaipomenita. Insa a fi manager-lider si a-i invata pe ceilalti cum sa devina si ei la randul lor, asta va face diferenta pentru următorul nivel de performanta.

Vei invata cum sa devii un coach eficient atat pentru oamenii din echipa ta, cat si pentru toti ceilalti cu care
interactionezi.

Managementul echipei este un act ce tine de echilibrul dintre obiective, comunicare si resurse. Va trebui sa manageriezi oameni dificili pentru a rezolva conflicte, sa castigi cooperarea si increderea lor, sa gasesti metode pentru a-ti motiva echipa sa ajunga la cele mai bune rezultate.

Utilizand practici din inteligenta emotionala, acest seminar te va invata cum sa dezvolti competentele de baza de management si comunicare pentru a obtine maximul de rezultat de la echipa ta. Vei transforma rezistenta la schimbare in suport si vei suprapune valorile personale ale oamenilor din echipa ta, cu cele ale organizatiei din care fac parte.

Cu totii suntem parte a unei familii globale. Lucram cu oameni de toate nationalitatile si de aceea trebuie sa ne adaptam stilul de leadership in functie de fiecare.

Acest work-shop are menirea de a ne aduce mai aproape de aceasta familie si de a sublinia punctele esentiale in leadershipul intercultural.

Remodelarea obiceiurilor noastre in domenii precum dieta, exercitii fizice ( elemente esentiale ale sanatatii) pentru a obtine un stil de viata complet sanatos.

Liderii transformaţionali au idealuri altruiste şi îşi aliniază principiile şi valorile cu cele ale organizației, grupului sau chiar ale societăţii.

Leadership-ul transformaţional îi determină pe cei conduşi să depăşească performanţele aşteptate şi să atingă nivele mai mari de satisfacţie şi devotament
faţă de grup şi organizaţie.

In prezent lucram in programe de leadership pe termen lung cu:

Hella Timisoara, FmLogistic, Flexxtronic, Continental Timisoara, Scoala Internationala ‘Olga Gudynn’ , si cu alte zeci de clienti pe partea de traininguri personalizate.

 

Pentru mai multe detalii ne puteti scrie un mesaj

captcha